roland-jupiter.org

The Roland Jupiter Series BBS
It is currently Wed Aug 20, 2014 4:50 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat Jun 18, 2011 11:16 pm 
Offline

Joined: Thu Oct 22, 2009 1:44 am
Posts: 1
Ok, I've had this board for almost two years now and have gotten limited use out of it due to its fragility..even as a studio queen. It has had its issues and has been at the tech already for a problem with the board randomly going into initialization state and subsequently wiping out the memory. The processor chip was replaced and the battery was replaced. Now a year later I'm having the same issue.

Who is the "Wine Country" tech(s) for the JP-8 in the states? I'm looking for a no BS specialist who will be able to repair, replace, and calibrate the entire unit to factory specs.

East coast would be preferred.

Come on JP-8 bretheren, sing to me...


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Oct 17, 2011 4:49 am 
Offline

Joined: Sun Nov 15, 2009 6:34 am
Posts: 55
Check the ribbon connectors. I had the same problem, mainly due to ribbons not seated properly... I also recapped the power supply which I believe did some good as well

Havent had a single reboot for about a year


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group