JP-4 Newie question

The Roland Jupiter-4 and ProMars Compuphonic Analogue Synthesizer
jjpoirier
Posts: 21
Joined: Sat Nov 14, 2009 9:23 pm
Location: Boston, MA
Contact:

JP-4 Newie question

Postby jjpoirier » Thu Nov 19, 2009 2:08 am

I just paid for my JP-4 that I won on eBay (WOOHOOO!) so it hasn't arrived yet.

This is probably a stupid question, but in looking at all the photos, I don't see a chorus button. On the front panel under the keys, there is a button called "Ensemble" - is this just another name for chorus? Am I wrong in thinking that the JP-4 has a chorus? LOL

Sorry for my ignorance!

vince34
Posts: 27
Joined: Tue May 15, 2007 1:49 pm
Location: France

Postby vince34 » Thu Nov 19, 2009 12:25 pm

Welcome. Ensemble is the chorus on the jp4. Only on/off switch, no chorus amount slider. I know that there is a mod for this. Anybody ?


Return to “Jupiter-4 [and The ProMars]”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron